DER VIL HER BLIVE SKREVET OM KOMMENDE ARRANGEMENTER

SØN. 26 MAJ  BLEV DER HOLDT QIGONG i Fru Paludans have
Randersvej 502, 8380 Trige, Aarhus

Qigong er en meget gammel kinesisk bevægelseskunst, der ved regelmæssig brug styrker balancen, koncentrationen og energien i kroppen. Mange kinesere mødes om morgenen i parkerne og dyrker Qigong, inden dagens dont starter. Øvelserne udføres stående og er enkle og blide, så har du problemer med knæ eller ryg, der gør det besværligt at dyrke yoga eller andre former for sport, så er Qigong lige noget for dig.
Vi har fokus på at få åndedrættet til at samarbejde med kroppens bevægelser. Qigong kaldes bl.a. for meditation i bevægelse idet øvelserne gentages mange gange, så der bliver mulighed for at opnå bevidsthed og koncentration om det der er – lige her og nu. Så oplever du en stresset hverdag, er Qigong også rigtig god for dig.
Birgit Voss der er uddannet Qigong instruktør, vil guide dig igennem forskellige øvelser, så du får et indtryk af, hvordan det føles at udføre Qigong og ikke mindst hvor dejligt man har det bagefter. Alle laver øvelserne ud fra hensyn til kroppens styrker og svagheder – man kan simpel hen ikke gøre noget forkert.
Efter ca. fem kvarter med Qigong vil der blive serveret kaffe/te, vand og hjemmebagt kage og du har mulighed for at handle i den hyggelige butik indtil kl. 16:00.

Praktiske informationer:
Pris: 75 kr. indbetales via MobilePay på 25188855 (Birgit Voss) eller medbringes kontant på dagen (giv gerne besked, hvis du gør det). Sidste frist for tilmelding er d. 24. Maj af hensyn til traktementet.
Tag løst tøj på og sko med en blød sål, hvis du ikke kan stå med bare fødder i græsset.
I tilfælde af dårligt vejr, må vi aflyse og det fulde beløb tilbagebetales. Du kan se på Fru Paludans Facebook fra kl. 9:00 om arrangementet aflyses.